Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Apachem poraz kolejny...
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
em1X
Witam.. od razu mowie ze dzialam na WinXP Pro., Apache 2.0.48, zalozony alias na no-ip.com z racji tego ze mam neo+.

A jaki problem? Nikt nie moze sie ze mna polaczyc. Probowalem poprzez tylko moj ip - nic. Probowalem przez domene - dalej nic. Gdy tylko ktos sie ze mna laczy wywala mu "Nie mozna wyswietlic strony". Najdziwniejsze jest to ze do pewnego momentu dzialalo i nagle wszystko sie [cenzura], i nawet sie zrymowalo :wink:

Nie wiem jak sobie z tym poradzic...
GrayHat
mam to samo
em1X
gdy wpisuje sobie http://adres.com to sie laduje, ale nikomu innemu nie chce.. gdy kaze komus zapingowac moj adres na no-ip.com to dostaje prawidlowo odpowiedz, no ale niestety apache nic nie oddaje od siebie :cry:
spenalzo
Firewall ?
ffk
Ja akurat mam coś podobnego mi się ładuje a innym nie tylko tym co są ze mną połączeniw połączeniem bezpośrednim im się jeszcze ładuje ta strona a czy ty masz przekierowanie portu/ów na twój komputer?
I czy masz IP publiczne? (to jest bardzo ważne bo jak masz IP prywatne to chyba wiesz)?
hmmmmmmmmmmm
przeczytaj to całe forum
może coś się dowisz!
POZDRAWIAM biggrin.gif
ALE NIE JESTEM PEWNY NA 100% CZY CI DOBRZE MÓWIE tongue.gif
ale tak mi się wydaje winksmiley.jpg
em1X
Cytat
Firewall ?

firewalla nie mialem i wszystko dzialalo, a nagle sie zepsulo.. pomyslalem sobie zeby go zainstalowac bo moze cos z polaczeniem nie tak. Mimo firewalla problem pozostal (ZoneAlarm Pro)

nie wiem juz co robic i [cenzura] mnie bierze
spenalzo
To go wyłącz.
em1X
Cytat
To go wyłącz.
dopiero co Ci napisalem ze z nim czy bez, czy wlaczony czy nie i tak nie dziala.
Paul
pewnie masz ustawione
Kod
Allow from localhost

daj
Kod
Allow from all
em1X
Cytat
pewnie masz ustawione  
Kod
Allow from localhost

daj
Kod
Allow from all

mam tak ustawione :| zadnych wiecej pomyslow?
Paul
dziwne... mi tak dziala :?
em1X
ludzie, [cenzura] angrysmiley.gif sie mozna jakie to lole sie dzieja.. wszystko dzialalo i nagle yeb, nikt dostac sie nie moze. Nie rozumiem nic sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.