![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem stronę http://www.openmlm.pl, proszę bardzo o jej ocenę.
Ten post edytował erix 30.06.2009, 18:15:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym zmienił te menu po lewej, chociażby pogrubił i nie używał kursywy żeby się jakoś wyróżniało
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout prosty (strzałeczka widzę z tutoriala na gimpuj.info i to nawet w oryginalnych kolorach), ale ładny. W menu górnym świeci się jeden z otaczających myślników, a imo powinny albo oba, albo wcale. To jeszcze wyższe menu w ogóle się nie świeci po najechaniu, a obrazki dają Ci możliwości zrobienia np. fajnych animacji (dwuklatkowych
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem to lewe menu i napis cashflow na reklama tak jak radziliście, ale jeszcze pomyśle nad tym lewym menu, bo nie wiem czy ono teraz dobrze wygląda. Te myślniki też ulegną zmianie, nie będą się świecić, a nad przyciskami u góry też popracuje, w sumie dobry pomysł żeby się jakoś podświetlały.
Layaut ma być ogólnie w miarę prosty, bo to tematyka finansowa, wiec nie ma co szaleć z grafikami, ma być ładnie, prosto i przejrzyście. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design dosyć kiepski. Strasznie męczy oczy (to pewnie przez tak duże kontrasty kolorów). Powinno być przejrzyście a nie jest. Wszystko jest takie kanciaste.
Kod: - zacznij używać angielskich wyrazów do nazw klas itp. - za dużo stylów w html-u, - kod nie jest przejrzysty (czepiam się, wiem ![]() - nie ma czegoś takiego jak nic nie prezentujący obrazek (puste alt-y). Ogólnie bardzo kiepsko. Musisz się jeszcze dużo nauczyć. Nie wykorzystujesz w pełni potencjału CSS-a. Życzę powodzenia! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Design dosyć kiepski. Strasznie męczy oczy (to pewnie przez tak duże kontrasty kolorów). Byłem na większości podstron, sporo przeczytałem i obejrzałem bajke o marketingu sieciowym i to na ekranie 8,9' i moje oczy nie są ani troche zmęczone. Może jedynie tabelka w katalogu firm ma zbyt odważne kolory. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Czy tytuł coś mówi?
Zamykam, obiekcje (ew. nowy tytuł) - PW. edit: otwieram -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
jeśli chodzi o sam kod strony, to pierwszy raz pisałem strone na divach i css więc jestem amatorem, kiedyś jakieś strony pisałem, ale to było jeszcze oparte na tabelach i bez css
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Byłem na większości podstron, sporo przeczytałem i obejrzałem bajke o marketingu sieciowym i to na ekranie 8,9' i moje oczy nie są ani troche zmęczone. Może jedynie tabelka w katalogu firm ma zbyt odważne kolory. Napisał co ja sądzę o wyglądzie, a mnie on męczy. Skoki kolorów są zbyt duże. Od ciemno-szarego po biały (#FFF !). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłbym background paneli oraz menu, design zbyt prosty.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:31 |