![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Po dość długim czasie spore zmiany w serwisie. Na razie proszę o Wasze oceny grafiki, użyteczności, nawigacji. W ogóle opinii na temat sensu uruchamiania czegoś takiego. Stara grafika, gdyby ktoś nie widział ![]() ![]() Nowa grafika: Strona główna Lista aukcji Przykładowa aukcja Ten post edytował Boome 5.06.2009, 12:57:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu po kliknięciu w logo powracam do ostatnio przeglądanej aukcji ?:|
wchodzę na : Kod http://boome.pl/uzytkownik/37/przedmioty.html i dostaje Error 404 żeby sprawdzić całą funkcjonalność serwisu potrzebowałbym kilku dni ![]() Ogólnie całość dla mnie bardzo fajna. Mi się podoba. Choć zapełniłbym prawy górny róg czymś bo trochę pusto. Ten post edytował Poker 5.06.2009, 13:03:14 -------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 12 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod ff3 nie jest wyśrodkowane, nie wiem czy to celowo, ale "przyklejenie" do lewej strony trochę przeszkadza
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W u mnie (firefox, ubuntu) na stronie głównej kategorie wychodzą poza grafikę. To samo z szybka rejestracja i kończące się aukcje. W wyszukiwarce, w wyborze działu grafika ze strzałką jest trochę wyżej niż input (jeśli to zamierzony efekt, to jest on do bani). W wyświetlaniu przedmiotu, tekst się zlewa. Logo po kliknięciu przenosi na stronę na której jestem a nie na główną.
W czym jest boome.pl masz: Cytat Po co kolejna platforma aukcyjna? Ponieważ dobrze mieć wybór. Polski rynek serwisów aukcyjnych zdominowany jest przez jedną, zagraniczną firmę, która za każdą aukcję pobiera opłaty. Boome.pl jest darmowe i polskie. Allegro nie jest zagraniczną firmą, tylko założyciel nie jest polakiem. Ciężko będzie wam się przebić ebay'owi się nie udało, świstak ma mały procent. A wątpię że macie większe fundusze na to niż ebay i fotka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- akceptacja regulaminu powinna być domyślnie odznaczona - ustawiłbym pustą wartość dla płci, bo dla tych co chcą się zarejestrować "na odwal" zostawią płęć piękną - skoro wszystkie pola są wymagane, możesz sobie darować gwiazdki i ewentualnie na dole dopisać, że wszystkie trzeba wypełnić Wyszukiwarka: - przykładowy tekst "np. Sony Ericsson K550i" powinien być wstawiany przez JavaScript, ponieważ przy wyłączonej obsłudze JS nie znika Kontakt: - podajesz trzy różne adresy, a wszystkie wskazują na ten sam adres "tech@boome.pl" - tytuł strony to {TITLE} Grafika: - ogólnie bardzo ładnie - pozycjonowanie do lewej strony wygląda głupio na dużych rozdzielczościach - zaokrąglenie w tle nagłówków (http://boome.pl/views/images/box-1-head.gif) jest za bardzo pikselowate - dodaj smooth Ten post edytował nexis 5.06.2009, 17:40:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I pliska wyśrodkuj, aż mi się źle patrzy jak mam to tak po lewej ;/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za wszystkie uwagi, wprowadzę kilka zmian i myślę, że będzie lepiej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:55 |