![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy biblioteka phplibgadu 0.2 nadal działa? Testowałem i dochodzi np. co 3-4 wiadomość wywołana w skrypcie. Albo mam coś z serwerem, albo ta biblioteka nie działa jak trzeba. Fakt - stara wersja, ale jednak co 3-4 wiadomość wysyła. Czytałem ostatnio, że GG blokuje pseudo-boty i trzeba z nimi coś podpisać, aby takowego mieć (GG-API). Jak to teraz jest? Czy są nowsze biblioteki?
phplibgadu 0.2 http://hades.pdg.pl/libgg.txt |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem, to phplibgadu jest przestarzałe i tak jak mówisz, teraz opcja jest tylko taka, że bota stawiasz na ich API.
-------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
(...) teraz opcja jest tylko taka, że bota stawiasz na ich API. Jasne. Jak na razie mój klient EKG ma się bardzo dobrze, a tak samo można go nazwać botem, jeśli on chodzi (a ma już kila dobrych lat) to nie wierze że nie da się napisać sprawnie działającego bota w PHP.
Powód edycji: Błąd ortografinczy ;). /webdice
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, ale mógłby ktoś udostępnić działającą bibliotekę do obsługi protokołu GG?
Znam jedną stronę, która NA PEWNO nie ma GG-API (nawet pytałem admina) i tam im działa to w 100%. Potrzebuję tylko wysłać wiadomość do użytkownika powiadamiającą o czymś. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znaczy sie spamować
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie - NIE CHODZI MI O SPAM
Mam serwis, gdzie użytkownik może sobie ustawić powiadomienie o nowym rekordzie, po prostu tego potrzebuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne. Jak na razie mój klient EKG ma się bardzo dobrze, a tak samo można go nazwać botem, jeśli on chodzi (a ma już kila dobrych lat) to nie wieże że nie da się napisać sprawnie działającego bota w PHP. O ile mi sie wydaje to tutaj jest rozmowa o bocie w PHP, odpowiadałem na to jak go zrobić w php, a nie przy pomocy EKG i skryptów w perlu (? mogę się mylić bo nie jestem pewien) btw to wierze, a nie wieże ![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy są szanse na otrzmanie jakiejś działającej biblioteki gg?
Mam bota na API gg, jestem na okresie testowym, ale to porozumienie, które muszę z nimi podpisać to istna masakra. 5000zł kary, za każe niedopełnienie reguł. A jak ktoś mi się włamie na gg, albo serwer. Piszę bota informacyjnego do swojej strony. Chciałem, żeby po godzinach udzielał informacji na zadane pytania. Niech mnie ktoś poratuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem w posiadaniu bota (którego sam pisałem), niemniej jednak ma on problem z odbieraniem statusu kontaktu (nie odbiera) oraz z otrzymywaniem wiadomości (nie chce odebrać pierwszej, reszte odbiera). Możliwe, że jak dopracuje bota to go udostępnie, albo wystawię na allegro
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
O ile mi sie wydaje to tutaj jest rozmowa o bocie w PHP, odpowiadałem na to jak go zrobić w php, a nie przy pomocy EKG i skryptów w perlu (? mogę się mylić bo nie jestem pewien) (...) Nie chodziło mi o bota który korzysta z EKG, tylko o to że jak EKG działa to da się również napisać takiego bota w PHP. Jestem w posiadaniu bota (którego sam pisałem), (...) Powiem tylko, że da się napisać i to nie tak znów trudno :] Udostępnij, a nie chwal się tylko ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:43 |