![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem nową osobą na forum ale to chyba nie zmieni mojego traktowania. Mam problem otóż on polega na tym ,że chcę wgrać komuś plik poprzez phpmyadmin a dokładniej Hauru schell. Ale niestety nie znam komendy sql. Czy jest ktoś kto może mi podać ![]() Najprawdopodobniej zły dział przepraszam. ![]()
Powód edycji: zmieniłem temat (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpMyAdmin i komendy? Tam po prostu klikasz w 'import' i wybierasz odpowiedni plik sql...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ten plik w php i błędów w ch wywala
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 25 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z Twojej wypowiedzi nie wynika dokładnie co chcesz osiągnąć, ale phpMyAdmin służy do importowania baz danych lub wykonywania zapytań sql zapisanych plikach .sql. Jeżeli chcesz umieścić na serwerze plik .php najlepiej zrobić to przez ftp.
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie mam dostępu do ftp chce przez phpmyadmin wgrać tu chodzi o open tibia server.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 25 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie mam dostępu do ftp chce przez phpmyadmin wgrać tu chodzi o open tibia server. W dalszym ciągu nie wyjaśniłeś co chcesz wgrać. Jak już wspomniałem przez phpMyAdmina możesz importować tylko pliki z komendami sql. Nie ma możliwości skopiowania pliku .php na serwer przy pomocy phpMyAdmina. |
|
|
![]()
|
|
Jest możliwość nawet mam stronkę z nią tylko nie kumam jak wsadzić oto link : http://hack.pl/forum/thread2344-2.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowiek się całe życie uczy
![]() W pierwszym poście masz napisane co i jak: Cytat Musimy podać pełną ścieżkę do pliku który zostanie utworzony. Katalog musi posiadac CHMOD = 777
Ten post edytował sowiq 25.01.2009, 20:37:08 |
|
|
![]()
|
|
Co to ten CHMOD = 777
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cracking/niszczenie serwera nie jest dobrym dzialaniem.
Ze chcesz to niby dla celow "naukowych" zrobic -> hacking polega na nauce/zdobywaniu wiedzy - a wiec DO KSIAZEK!. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Co to ten CHMOD = 777 ![]() ![]() Może sam spróbowałbyś sobie pomóc? Temat z tego forum chmod 777 co to takiego |
|
|
![]()
|
|
@Up jakich.
Ja się uczę u siebie na kompie ![]() Ok zrobiłem ale jak mam ta Ścieszkę bezwzględną ![]() SELECT `txt` FROM `table` INTO OUTFILE '/var/www/sciezka/bezwzgledna/do/pliku.php'; |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Proszę zapytać autora skryptu, jeżeli wyrazi zgodę to Ci pomoże.
My nie mamy ani wglądu do kodu, ani pozwolenia żeby go zobaczyć/modyfikować. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:35 |