![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ten kto czytał książkę "PHP i MySQL. Tworzenie stron www. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie" powinien umieć mi pomóc.
Czytam sobie książkę i czytam. Ale gdy jakiś przykład chcę zobaczyć jak działa w rzeczywistości - wqrzucam przykład z płyty i na serwer yoyo.pl. Niestety. Nigdy takie skrypty nie działają. Przy dużych przykładach w tej książce po prostu się zamęcze. Dlaczego tak się dzieje? - że każdy przykład, każdy plik (no, ![]() -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam z podobnej książki i nie mam żadnych problemów. Może podaj jakiś skrypt konkretnie, który Ci nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie probujesz tam odpalic pliki PHP5 a na yoyo trzeba im zmienic rozszerzenie na .php5.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Skrypt z 26 rozdziału. Jest tego trochę dużo. Chcecie to zobaczcie: www.mojkurs.yoyo.pl/logowanie.php. Z częścią się uporałem teraz jest coś innego...
A macie jakieś inne fajne serwry darmowe z mysql i z php 5 Ten post edytował obelix94 19.11.2008, 15:09:16 -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jak juz podajesz linka to
1) podaj go w formie klikalnej 2) podaj taki adres, jaki istnieje, bo ten co dales nie istnieje -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
Na moim Apachu działa normalnie. Ale że nie mam Mysql na kompie to nic z tym zaawansowanego nie zrobie.
Spróbujcie się zarejestrować -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Ale że nie mam Mysql na kompie to nic z tym zaawansowanego nie zrobie. Może trochę offtopic, ale czemu nie zainstalujesz u siebie...? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cytat Parse error: syntax error, unexpected '{' in /var/www/sites/yoyo.pl/m/o/mojkurs/czlonek.php on line 16 No to chyba dość proste? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2005 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj sobie na swoim komputerze serwer z apachem i baza danych - użyj do tego aplikacji Krasnal - wszytsko samo sie poinstaluje
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:01 |