![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
![]() [zmoderowane] Opinie?
Powód edycji: Temat bardziej sluzy zdobyciu kasy niz ocenie strony
-------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł, moim zdaniem oryginalny. Ale piszesz że interesujesz się nowymi technologiami a szablon masz zrobiony na tabelkach no to mi sie nie podoba ale trzymam kciuki żebyś kupił sobie tego iphonea
Ten post edytował f1xer 28.08.2008, 14:05:16 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Paskudne [z wygladu], i przycisk HOME nie przenosi na strone glowna.
Niewidoczne linki itd. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przy wysłaniu pustego formularza kontaktowego:
Cytat WTF? HEY BITCH ;] Imponujesz kulturą osobistą w stosunku do potencjalnego ofiarodawcy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jejku co za pomysł
![]() ![]() ![]() ps. Ja mam iphona i powiem Ci że warto liczyć na to że ktoś wpłaci pieniądze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Badziewna strona pod względem kodu(tabelki, o validacji nie ma mowy - wyglada jak z generatora). Wygląd też nie imponuje. Pomysł też idiotyczny. Już lepiej założyłbyś blog: "Zarabiam na własny iPhone" i opisywałbys w jaki sposób ZARABIASZ pieniądze, a nie tak jak teraz liczysz tylko na innych. Rusz tyłek i do pracy =).
Ja pieniędzy nie przeleję ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja pieniędzy nie przeleję Chyba żaden głupi się nie znajdzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
iPhone to esencja zamkniętego oprogramowania i władzy firmy nad konsumentem. Poczytaj sobie o open source lepiej!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
@Kildyt - Jednak ogromna masa osób używa iphona. Open source jest dobry, ale nie można wszystkiego do os. Ostatnio widziałem jakiś telefon os na linuxie i w życiu bym nie zamienił go na mojego iphona.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pooglądaj sobie filmiki na you tubie z google android
![]() Co do strony to chyba jedynym jej plusem jest niebanalny pomysł. Reszta można powiedzieć, że jest cienka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł mi się podoba. I co to jest 50gr
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak dla mnie pomysl do dupy, stronka wizualnie mi sie (EDIT: odrobine) podoba ale jej kod też do dupy
Ten post edytował pyro 28.08.2008, 21:00:52 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A ja wam powiem jedno, że Internet jest otwarty na takie bzdurki.
I już trochę wpłat mam... w pierwszym dniu ![]() Czasem im bardziej idiotyczny pomysł tym... lepszy ? Przy wysłaniu pustego formularza kontaktowego: Imponujesz kulturą osobistą w stosunku do potencjalnego ofiarodawcy. Prosta sprawa, nie wysyłaj ![]() Ten post edytował microh 28.08.2008, 21:16:46 -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawy pomysł na wygląd strony, ale techniczne ta strona jest trochę kulawa
![]() ![]() Przy okazji tego tematu. Zbliża się wrzesień i przypomniało mi się to: http://64.233.183.104/search?q=cache:X6_ax...lient=firefox-a ![]() Ten post edytował Speedy 28.08.2008, 21:25:37 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
@Kildyt - Widziałem telefon od google i wierz mi że iphona na razie nie przebije.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym strona zawiera literówki jak chociażby: "Missdnimalna kwota". Imho mozna byłoby się bardziej postarać...
[ironia] @moli: A Gnu/Linux nie przebije Windows ;] jassne @Kildyt: a stanie się to w rok Linuksa ;] [/ironia] Imho rozwiązania linuksowe i komercyjne strasznie sie różnią od siebie i są kierowane do 2 różnych grup odbiorców ;] Nie ma sensu porównywac... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta sprawa, nie wysyłaj ![]() To po co podałeś tu link skoro tak odpowiadasz na krytykę? Już tylko czekam jak odpowiesz potencjalnemu "złemu recenzentowi": prosta sprawa, nie wchodź. Jak dla mnie szukasz tu tylko okazji do autopromocji a nie konstruktywnej krytyki w celu udoskonalenia swojego pomysłu i wykonania. |
|
|
![]()
|
|
Prosta sprawa, nie wysyłaj ![]() Za takie podejście to co najwyżej mogę wyjść z strony. Chyba nie rozumiesz o co chodzi w tworzeniu stron i publikowaniu ich innym. Nie mam w tej dziedzinie dużego doświadczenia, ale wiem, że najważniejszy jest użytkownik i to dla niego tworzy się stronę. Tak samo jak trener jest dla sportowca, a nie odwrotnie. Jak chcesz coś w życiu osiągnąć to lepiej zmień stosunek do użytkownika. Ulegając negatywnym emocjom stwierdzam, że strona jest kiepska. Tylko ten pomysł można powiedzieć, że wyróżnia ją. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł trochę dziwny, strona mi się za bardzo nie podoba
![]() 3/10 ![]() ![]() Pozdrawiam. -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:00 |