![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat poruszany niejednokrotnie, jednak nigdzie nie ma prostej odpowiedzi. Jak zmusić div aby miał 100% wysokości, względem innego diva lub body? Chciałbym uzyskać identyczny efekt jak w kalendarzu google, gdzie np. po zmianie rozmiaru okna przeglądarki, div który jest rozciągnięty również zmienia się jego wysokość, ale nadal jest rozciągnięty na całą wysokość strony.
ps. Nie interesują mnie żadne biblioteki np. jQuery. Rozwiązanie może być tylko w czystym JS lub CSS Ten post edytował !*! 1.08.2010, 11:28:45 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie rozciągnie diva.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj tak jak fifi napisał + overflow: hidden;
Jeśli nie zadziała to nie mamy szklanej kuli co tam zakodowałeś . 顯示您的代碼 Ten post edytował krzysztof_kf 1.08.2010, 11:35:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie rozciągnie diva. U mnie działa... Chyba, że źle Cię zrozumiałem. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Albo pokombinuj tak:
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
1. Każda przeglądarka interpretuje 100% inaczej (czasami jest dobrze 99.9%), w operze jest to za dużo i stronę można przewinąć ruszając scrollem myszki, chrome jak tako sobie z tym radzi. 2. I dlaczego div z float nie może być rozciągnięty. Ten post edytował !*! 1.08.2010, 12:21:46 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 02:59 |