![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was serdecznie , nie będę owijał w bawełnę tylko przejdę do konkretów .Gdy moja firma upadała i kiedy dostałem wypowiedzenie zostałem bezrobotnym ,trochę szkoda bo dobrze mi sie tam pracowało , ale ze właściciel popadł w długi to już inna bajka . Zastanawiam sie nad własna działalnością / firma informatyczna , ale jest problem bo moje miasto jest małe 60 tys mieszkańców i firm też nie ma za dużo.Mam pewną sumę pieniędzy którą chce na ten cel przeznaczyć , ale boje sie że taka firma może długo sie nie utrzymać bo nie będzie wystarczająco dużo zleceń na usługi informatyczne [ webmasterstwo , grafika komputerowa , administracja sieciami i serwerami , składanie kompów itd] .Bym chciał sie dowiedzieć odludzi którzy maja własna firmę informatyczna o rady , jakie mniej więcej są z tego zyski, ile mniej więcej trzeba mieć wkładu finansowego .Jeśli ktoś chciałby pogadać na ten temat to zapraszam na dzesiino@gmail.com odpisze na maila i podam swój nr gg żeby można było spokojnie porozmawiać na ten temat, czekam tez na wypowiedzi na forum
Ten post edytował dzesi 31.07.2007, 21:06:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:07 |