![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o ocenę mojej stronki. Podróże po Europie O czym stronka...? Otóż, przez ostatnich 6 latek razem z moją kobitką trochę sobie pojeździliśmy po Europie i chcieliśmy się podzielić naszymi fotkami i doświadczeniami. Nadmienię, iż każda fotografia ma możliwość pobrania w dużej rozdzielczości, więc jeśli komuś któraś spasuje na tapetkę to będzie mi niezmiernie miło. Stronka została zintegrowana z darmowym CMSem aby było łatwiej modyfikować i aktualizować, natomiast przy jej budowie na początku wsparłem się kreatorem, aby stworzyć bazę strony, a potem zacząłem to wszystko przerabiać po swojemu... ![]() Generalnie nie proszę o ocenę kodu, (no chyba że są rażące błędy) tylko o subiektywne odczucia dotyczące samej strony, jej wyglądu, kolorystyki, przejrzystości no i oczywiście samej zawartości... Jest to jedna z pierwszych moich stron ![]() ![]() Z góry dziękuje za wszelkie uwagi. --------------EDIT--------------- Aha... Chciałbym dodać, że absolutnie wszystkie fotografie (włącznie z chmurkami w nagłówku ![]() Ten post edytował bceuropa 3.03.2010, 08:33:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:47 |