![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 28.10.2009 Skąd: że znowu... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W temacie poniżej pytałam co sądzicie o moim "start-upie", postanowiłam zmienić design i chciałabym prosić w chwili obecnej o ocenę zarówno wyglądu jak i kodowania. Do cięcia poprzedniej grafiki się nie przyłożyłam i trochę olałam sprawę, tutaj mam nadzieję że trochę się zrewanżowałam i co nieco nadrobiłam. Wszelkie porady, co zmienić są mile widziane. Waga strony: 143kb i to ma bardzo duże znaczenie dla mnie bo strona będzie miała dużą ilość odsłon, dlatego też oszczędzałam na grafice i starałam się zastąpić na wszelkie możliwe sposoby grafikę w CSS'ie. Link do strony: http://www.szablonallegro.pl/new/index.html A tutaj kolejne podstrony nie zakodowane jeszcze: Strona z widokiem na szablon Kontakt Pomoc Dodatki logowanie + w górnym prawym rogu widok po zalogowaniu Z góry dziękuje wszystkim za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stronę sprawdzałam tylko w Mozilli i IE7, więc jak ktoś sprawdzi i wszystko będzie w porządku lub nie to proszę o informacje. Ten post edytował Natalka 15.02.2010, 03:46:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 15:29 |