![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: bdg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taką sprawę. Kończę właśnie stronę studia muzycznego - http://noweformy.iq.pl/ . Porwałem się na to, żeby przygotować raczej ciemną grafiką i ostatnio na innym monitorze zobaczyłem, że strona jest zbyt ciemna i przez to mało przejrzysta. Zdziwiło mnie to, bo u mnie wydawały się kolory odpowiednio stonowane, no ale wiadomo... nie pracuje na eizo. Trudno. Dokonałem pewnych poprawek i potrzebuje kilka opinii na temat wyglądu strony, kolorów i tego jak ona prezentuje się jako całość. Czy jest przejrzysta, czy oczy nie bolą jak się na nią patrzy:) Jeżeli na jakimś linku brakuje stylu, nie ma stopki i są inne oczywiste braki to nie zwracajcie na to uwagi. Przedmiotem oceny nie ma być strona główna jako funkcjonalna całość, tylko projekt graficzny i wizualne odczucia użytkownika strony. Z góry dzięki za wszystkie opinie, rady i sugestie napisane poniżej. Ten post edytował wjkbdg 28.08.2009, 15:15:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:52 |