![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 1.02.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Wiem że pytanie dt. hostingu jest trochę nieskopoziomowe, ale na serio nie wiem co wybrać Warunki jakie musi spełniać: -nielimitowane konta e-mail - hosting wliczony w pojemność serwera, wystarczy 10mb na skrzynkę. -minimalnie 5 domen -min. 1 gb pojemności -NIELIMITOWANY TRANSWER -serwery pod linux -obsługa PHP -klient FTP [nie edytor stron] -serwer umieszczony w Polsce -cena w granicach rozsątku. nazwa.pl ma 450zł ;0 P.s. co myślicie nad postawieniem serwera w domu? Jakie byłyby tego koszty? Czy internet 25mb /s starczy? Jakie parametry musi posiadać komputer aby obsłużyć serwer WWW wielkości mniej więcej serwisu php.pl z takim samym ruchem ? Ew. proszęo pomoc na gg: 8113699 skype: THORGUS99 lub odpowiedź na forum. Serwis typu non-profit więc chciałbym aby stabilnie to wszystko działało. Pozdrawiam Marcin WESOŁEGO JAJKA |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz być traktowany jak przedmiot i w dodatku jak ktoś, kto się ledwo na komputerach zna, a do supportu mieć możliwość pisać tylko takie pytania, na które da się odpowiedzieć tak lub nie (lub nie wiem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), to sprawdz 1and1.pl
Z supportu nie jestem zadowolony nic a nic, ale trzymam tam troche rzeczy i zdarzalo sie, ze obciazenia byly duze, a wszystko smigalo pieknie. Transfer nieograniczony, maja tylko glupia polityke odnosnie niektorych rzeczy, np kiedys (nie wiem jak teraz) nie mozna bylo zaparkowac tam domeny (albo ja nie wiedzialem jak oO (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), w gre wchodzil jedynie platny transfer, phpmyadmin byl strasznie okrojony (teraz juz jakos wyglada), trzeba bylo sobie swojego instalowac samemu. Jak chcialem zaimportowac baze z poprzedniego serwisu dostalem ograniczenie, ze max 1MB na plik (oO) i musialem paczkowac. Maja swoj autorski panel klienta, ktory jest troche ubogi. Duzo dobrych opinii slyszalem o ovh, ale jakos nigdy mi nie bylo dane przetestowac ich uslug. aha, trasfer i rozsądek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:56 |