![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem Was zapytać czy jest taka możliwość, by plik .html tworzył się przy wchodzeniu na stronę, np. mam linki na stronie, jeden z nich prowadzi do strony xyz.html, ale ten plik nie istnieje na serwerze, dopiero, gdy ktoś w niego wejdzie jest tworzony przez odpowiedni kod php - i tak, to ma być plik .html, a nie .php czy inne rozszerzenie.
Być może ta 'technologia' tworzy pliki .html, gdy wykonuje się kod index.php, ale jak wtedy usunąć taki plik .html po wyjściu z niego? Może da się usunąć plik .html np. 10 minut po utworzeniu go? Liczę na Wasze porady (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to bez sensu, ale po prostu widziałem coś takiego na jakieś stronie (nie możliwe, żeby były to pliki .html, byłoby ich zbyt dużo), po prostu mnie to zainteresowało, strony były dosyć duże, i prawie niczym się nie różniły, ale wszystkie (te, które przeglądałem) były plikami .html i każda z nich miała przynajmniej kilka kilobajtów, przy czym linków do podstron było z 10 mln (na oko).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:22 |