![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy istnieje jakiś sposób by połączyć się przez netbeans z serwerem ftp i otworzyć plik do edycji? Znalazłem wtyczkę: http://plugins.netbeans.org/PluginPortal/f...?pluginid=13195, i po zainstalowaniu nadal nie wiem jak się połączyć z ftp. Zauważyłem w Narzędzia opcje Servers ale po kliknięciu Add servers wyskakuje taki komunikat: Bardzo proszę o pomoc. Ten post edytował webmaniak 27.01.2011, 15:11:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, odnowię nieco temat, Netbeans jest świetny, ale no właśnie... jedno ale, FTP jest niedoskonałe. Czy da się zainstalować jakiś plugin który sprawi że po włączeniu Netbeans ftp automatycznie pobierze mi pliki które zostały w międzyczasie zmienione? Oczywiście ze wcześniejszą informacją? Jeśli nie to czy jest jakiś inny edytor z taką możliwością? Ważne żeby był darmowy, ale jeśli ktoś zna jakiś płatny to też proszę o napisanie(wiem że phpdesigner ma to co potrzebuję).
Ten post edytował webmaniak 16.12.2011, 15:27:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 07:28 |