![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Byłoby to bardzo pożądane jak dla mnie, jak wiadomo zawiść ludzka nie zna granic, czasami chciałbym by ktoś mi, lub ja komuś mógł wpłacić bez konieczności wymieniania się danymi, oczywiście w bazie serwisu były by te dane i w razie oszustwa były by podejmowane odpowiednie kroki, myślę że wielu by było zadowolonych gdyby znaleźli serwis naprawdę dbający o jakąś prywatność a nie "dane trochę poufne" jak teraz.
Niezależnie czy jest to bank, czy portfel elektroniczny, chciałbym móc poczytać o czymś pozwalającym na zachowanie poufności, wielu ludzi pewnie również, nie każdy jest fanem dawania siebie podglądać jak na facebooku, a to coś gorszego, bo pozwala się podglądać najbardziej intymną sferę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sferę dochodów. Znalazłem niedawno Bitcoin - ktoś testował? Ale niepokoi mnie to że mają tam "walutę niezależną od realnych", więc wolałbym coś raczej typu paypal, ale z zakryciem danych nadawcy, lub odbiorcy jeśli tego sobie nie życzy. Znacie inne podobne serwisy? Może masz jakieś własne doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam. Ten post edytował Tho 17.11.2011, 22:49:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
nie podoba się: rozdawaj swoją osobę na prawo i lewo, ba, pójdź do Big Brothera! Pozwól, że ja będę o tym decydować. Wybacz, ale nie potrafię prowadzić dialogu z osobą, która ma ewidentne problemy dotyczące czytania ze zrozumieniem. Co więcej, ignoruje wręcz części wypowiedzi, a inne interpretuje, według nieznanego mi bliżej, widzi mi się. Nie wiem jak ma się do tematu, cała otoczka "fejzbókowania się", którą nieustannie przytaczasz. Jak dla mnie ma się nijak, podobnie jak większość Twoich odpowiedzi na moje pytania/stwierdzenia w tym temacie. Odnoszę wrażenie (z całym szacunkiem), że się zapętliłeś na 2 wątkach. Momentami nawet wydaje mi się, że odpowiadasz na pojawiające się posty, bez uprzedniego zapoznania się z ich treścią. Powtórzę Ci po raz kolejny (i ostatni): "Nikt jednak nie podważył istoty troski o ochronę danych, tylko stwierdzał fakt, iż nie zawsze jest to możliwe jak również wskazane.". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:07 |