![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym rozpocząć dyskusję na temat wymagań jakie stawiają pracodawcy przed kandydatami, większość z nas pracuje w firmach programistycznych lub takich w których się programuje i moja pytanie brzmi czego od was wymagano/ wymaga się do tej pory, czy musicie się douczać nowych języków lub czy musieliście się nauczyć jakichś rzeczy do napisania drobnych aplikacji.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może w dużych firmach faktycznie tak jest(nie wiem nigdy w takiej nie pracowałem) ale w małych i średnich od programisty wymaga się więcej niż tylko pisania w PHP i może faktycznie trzeba rozdzielić "programista PHP poszukiwany do pracy w korporacji" od "programista PHP poszukiwany do pracy w małej/średniej firmie".
lobopol: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - dla mnie niemotą jest ktoś kto zna tylko jeden język i jest w nim "wyspecjalizowany"... tak ps. zauważyłem po wypowiedziach niektórych forumowiczów, że prace typu "potnij lay", "napisz parę styli" to jak policzek w twarz?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 11:41 |