![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę małej strony - wizytówki. Jest to moja pierwsza strona www, więc proszę o wyrozumiałość. Wszystko zrobiłem sam, oprócz galerii i pokazu zdjęć oraz lightboxa (przystosowałem je tylko do mojej strony).
atopik.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na pierwszą stronę to powiem, że jest bardzo dobrze. Popracowałbym nad typografią a w szczególności w tym białym prostokącie. Tekst moim zdaniem zbyt wielki. Na głównej jak widać nie ma za dużo informacji, dorzuciłbym w takim razie jakieś zdjęcie bądź cokolwiek.
W dziale o nas również dałbym mniejszą czcionkę a przestrzeń wypełnił czym innym niż tylko treścią (sam tekst nie zachęca). Oferta moim zdaniem zbyt uboga, trzeba by napisać parę zdań czym w ogóle handlujecie. Dla mnie same loga firm nic nie mówią. I te Pause/Play. Jesteśmy w polsce. Sam efekt zmiany nie za fajny, zrobiłbym prędzej coś na zasadzie przewijania ich w dolnym pasku. Do kontaktu zrobiłbym jakiś formularz kontaktowy. Ogólnie dopracuj szczegóły a będzie dobra strona. Edit: tutaj jeszcze znalazłem takie coś: http://www.atopik.pl/21.html po powiększeniu zdjęcia nie ma możliwości przejścia do następnego, trzeba zamykać powiększenie i od nowa Ten post edytował 1010 24.08.2011, 15:29:41 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:16 |