![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 28.10.2009 Skąd: że znowu... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim,
Nie wiem czy jestem odosobnionym przypadkiem, ale ostatnio bardzo dużo czasu spędzam przed monitorem. Przez co nabawiłam się silnych zawrotów głowy po odejściu od niego. Chciałabym zapytać czy też miewacie takie objawy? Jeśli tak to w jaki sposób sobie z nimi radzicie? Czym takie zawroty głowy mogą być spowodowane (może złą pozycją na krześle?) Na pewno zdarza się wam przesiadywać więcej czasu przy "lepszych" projektach. U mnie ostatnio jest to ponad 10h dziennie, nawet zdarza sie około 16h (ale wtedy jestem "martwa" i o logicznym myśleniu nie ma mowy) Czy inwestycja w dobre krzesło, fotel coś poprawi? Będę urządzać swoje "biuro" za jakiś czas i myślę o dobrym, wygodnym fotelu. Poradzicie coś? Natalia |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Basen, basen, basen i ćwiczenia korekcyjne. Byłem kiedyś u lekarza i powiedział, że plecy nie są przystosowane do siedzenia, są przystosowane do chodzenia i leżenia. Lekarzem nie jestem, ale uznałem to za prawdę
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:11 |