![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę stronę dla młodych webmasterów, tanie usługi na start ich działalności, maile, hosting, zarządzanie projektami itd. Całość systemu ma być oparta na kodzie od zera, umożliwiać komfortową pracę młodszym kolegom tak by poczuli się jak użytkownicy korzystający z zaawansowanych programów i to za bardzo niską cenę lub darmowo - to jest największa różnica od teraźniejszych projektów już wystawionych w sieci, brak ograniczeń uniemożliwiających pracę, np. do 1-2 projektów, 10 użytkowników, cena będzie na prawdę znikoma i będzie dodawała kilka udogodnień takich jak brak reklam powiadomienia sms czy zasoby za które powinna być pobierana opłata typu hosting. Całość ma być na tyle rentowna by utrzymać samą siebie - to główne założenie.
Praca jest już zakodowana, ale na razie wolę przedstawić tylko screeny'a - http://screenup.pl/?l=9RIW9AI (Gwiazdka oznacza myszkę, nie ma to jak paint. :-) ) Co sądzicie o kolorystyce, chyba przesadziłem z zółtymi tekstami? Całość może nie jest ukończona w 100% (lorem będzie zastąpione czymś), ale pozwoli mi się zorientować co o tym sądzicie. Całość korzysta z dobrodziejstw css3 z czego nie zamierzam rezygnować, zanim projekt stanie na dobre na nogi trochę czasu upłynie, a i tak całość jest dedykowana osobom znającym się na rzeczy, więc na razie obsługa w 100% będzie tylko w najnowszych przeglądarkach. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, widać mam spaczony gust, nigdy jako grafik się nie chwaliłem. :-)
Całość jest kierowana dla programistów, koderów i wszystkich osób zaangażowanych w programowanie i nie tylko! Dokładnie postaram się to opisać na dniach na stronie, tak, tak humanistą też nie jestem. :-) Link: http://cmsss.pl/alfa/ Nie odpowiadam jak działa to na innych przeglądarkach niż ff i chrome. Pisząc o nie dostosowaniu całości no innych przeglądarek miałem nie tyle na myśli rozlatującą się w nich stronę, bo na to nie mogę sobie pozwolić w żaden sposób, a po prostu stronę o mniejszej wymyślności, bez cieni itd. Wracając do lorem i coś'a - ma być zastąpiony czymś, a coś nie oznacza tekstu - wiem, że nikt by tego nie przeczytał, będą tam jakieś tabelki, krótki opis usługi i sam nie wiem co jeszcze. Pisze tutaj by zawczasu zmienić całość na lepszą, usunąć elementy które nie pasują lub zacząć od zera. :-) Całość ma przypominać panel administracyjny całego projektu, dlatego jest tak okrojona do tylu barw - uznałem, że większej ilości nie ma co pakować - zawszę mogę zmienić swoje podejście i dlatego pisz! Macie może jakieś pomysły na poprawę? Wiem, że nie koniecznie się Wam to podoba, może czas zacząć od początku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 02:36 |