![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
mialem isc na dzienne na poli, ale mi sie wsztystko schrzaniło, wczoraj dostałem z polaka 5/20 i nie zaliczyłem, szok. Teraz nie wiem, czy szykować się na sierpień, czy olewać i poświęcić się samemu kodzeniu, bez żadnych studiów itp. Jeszcze mam teraz infe i anglika, i też nie wiem czy zdawać. W ogole nie chce mi się już na matury chodzić po tym co wczoraj komisja odwaliła, myslalem o odwołaniu ale tez pewnie nic nie da, co wy na to? W sumie matura, studia i tak to tylko papierek, liczy sie skill. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
został mi kilki dodatkowych przedmiotow rozszerzonych i ustny anglik, dodatkowo przedmioty olewam, skupię sie na ustnym angliku, wiem łatwy, ale chce przez te kilka dni tylko na nim się skupić na nim, bo jeszcze jaja takie beda jak z polskim,zalicze wsztystkie podstawowe i moge poprawiac ustny w sierpniu i pójdę na zaoczne, tam rozszerzenia i tak w II naborze sie nie licza.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:06 |