![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
korzystając z tego, że to hydepark... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Staje aktualnie przed trudnym życiowym wyborem jakim jest kupno telefonu, ponieważ moja, chyba już 8 letnia nokia 3510i zaniemogła na dobre. O ile z porównywaniem cen(stwierdzam, że Play by mnie najbardziej satysfakcjonował) itp radze sobie całkiem nieźle to jako człowiek nie przywiązujący większej wagi do gadżetów, opuściłem się trochę w temacie samych telefonów... I tu niespodzianka, jest ich po prostu mnóstwo :S Tak więc mam prośbę do Was - czy moglibyście mi doradzić w tej kwestii? Zależy mi na niezawodności(ażeby nie wysiadła po pierwszym upuszczeniu, co moją 3510 spotykało raczej regularnie), klawiaturze optymalnej do szybkiego pisania smsów/e-maili(układ nie typowo komórkowy, a przypominający PC). Przyda się również fajny ekran do oglądania internetu. Miło by było jak by była możliwość wrzucenia sobie mapy. No i ogólnie jakiś model który Was zadowala. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Na co powinienem zwracać uwagę? Nie chciał bym po prostu trafić na jakieś totalne G zablokowany umową na np. 24 miesiące... Spodobał mi się Samsung Avila z GPS, ale czytałem w komentach, że trzeba sobie osobno tego GPSa jeszcze opłacać czy coś w tym stylu? Traci to sens dla mnie. Może ktoś ostatnio również przez to przechodził i mógłby się podzielić spostrzeżeniami, polecić już konkretny plan abonamentowy+telefon dla studenta, tzn niedrogo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Pozdrawiam, dziękuje za poświęcony czas! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Również polecam HTC HD7 akurat piszę pod niego proste gierki w xna. Jedynie żeby coś na niego wrzucić musisz go odblokować koszt 100 usd za rok, chyba że jesteś studentem to tam można za free przez jakiś serwis. Telefon wypas, ma wszystko co powinien mieć smartfon:) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:21 |