![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ostatnio mialem komputer na nogach albo blisko siebie i znajomy dotknal mnie i powiedział ze przez moje ciało płynie prąd. . Gdy komputera nie dotykam wszystko jest ok. Co to może być? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam też taką lampkę w domu na stojaku 150cm zrobionym chyba z czegoś metalowego. Jak po tym stojaku przesunie się rękę to jest taki sam efekt. W zasadzie nie kopie prąd tylko, tak jakby była naładowana czymś? Nie potrafię tego opisać językiem technicznym. Podobnie jest jak ja mam laptop na kolanach i ktoś mnie dotknie palcem to nie czuje tego zjawiska, ale jak przesunie palec (dotykając cały czas mnie) tylko o 1cm to czuje taki sam efekt jak przy lampce.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam też taką lampkę w domu na stojaku 150cm zrobionym chyba z czegoś metalowego. Jak po tym stojaku przesunie się rękę to jest taki sam efekt. W zasadzie nie kopie prąd tylko, tak jakby była naładowana czymś? Nie potrafię tego opisać językiem technicznym. Podobnie jest jak ja mam laptop na kolanach i ktoś mnie dotknie palcem to nie czuje tego zjawiska, ale jak przesunie palec (dotykając cały czas mnie) tylko o 1cm to czuje taki sam efekt jak przy lampce. Zapewne naładowana jest magiczną substancją, może dokonasz nowego odkrycia? Tak btw., można wiedzieć do której klasy teraz uczęszczasz? Musimy wiedzieć, jak ci odpowiedzieć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:38 |