![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dzięki uprzejmości użytkowników portalu php.pl skończyłem z kolegą pisać serwis ze śmiesznościami. Prosiłbym o konstruktywną krytykę oraz ewentualne pomysły na usprawnienie działania strony. Dziękuję z góry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Link: http://chybaty.eu/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz krzaczki na stronie choćby z dowcipami
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz krzaczki na stronie choćby z dowcipami Fakt walczyłem z kodowaniem ponieważ miałem nawiązywanie połączenia w iso2 a strona biegała w utf8 moje niedopatrzenie. Ale jedno regułka i już wszystko wygląda ładnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faktycznie masz rację cniak to może być dobre rozwiązanie. Ponadto wewnętrzne linkowanie strony poprawi, dzięki za radę. Popracuje nad zmianami i znowu walnę reup tematu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 09:30 |