![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dzięki uprzejmości użytkowników portalu php.pl skończyłem z kolegą pisać serwis ze śmiesznościami. Prosiłbym o konstruktywną krytykę oraz ewentualne pomysły na usprawnienie działania strony. Dziękuję z góry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Link: http://chybaty.eu/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[-]Trudno cokolwiek znaleźć, najważniejsze pochowane po kątach lub na tym samym "poziomie" widoczności co bzdety typu myspace.com itd. (Nie chcę reklamować, ale: weźcie przykład z cba.pl)
[-]na samym starcie, żeby przeczytać "motto" trzeba czekać. To mnie już bardzo zniechęciło [-]Zamiast opisów (np. w demotywatorach) dodaj poprostu zdjęcie z tytułem i jego opisem. Żeby zobaczyć całego demota trzeba pierw przeczytać, później zobaczyć a na końcu ocenić. Nie wydaje się zbyt skomplikowane? [-]Innych słów nie było w słowniku? Żeby coś było śmieszne musi być w tym jakieś przekleństwo? [-]Za duże odległości między akapitami, tak jakbyście chcieli na siłę wypełnić stronę (link: tu) [-]Za duża odległość między stopką a zawartością strony. Żeby zobaczyć stopke musisz zjechać w dół. Dużo ludzi korzysta ze stopki do szybkiego poruszania się po stronie (takiej stopki jak chybaty.eu ma) [+] layout na poziomie [++++++++++++++++] Za samą ideę Nie martw się tymi minusami, wkońcu polacy są znani z tego, że wybrzydzają (ja do takiego typu "nacji" nie należę, ale polska krew we mnie płynie) w indexie zrobiłbym tylko tą stronę, reszta to bzdury Ten post edytował cniak 11.02.2011, 23:14:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:29 |