![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. ![]() Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Minęły trzy tygodnie od wprowadzenia tej zmiany, podsumujmy:
1. Wątki dot. MVC, tj. te z serii "czy tak wygląda MVC", "co daje MVC" i odpowiedzi "żaden popularny FW PHP nie implementuje MVC": 3 sztuk 2. Wątki dot. podstaw OOP, tj. "czy to jest kod obiektowy", "co to jest $this->ab()->cd()", "co to jest $this", "jak zarządzać obiektami": 8 sztuk 3. Wątki nieco bardziej oryginalne, dot. zagadnień związanych z OOP, jednak nadal kompletne podstawy: 3 sztuk 4. Wątki kompletnie niezwiązane z OOP: ciężko stwierdzić, ale widziałem kilka, czyli zapewne było ich ponad 10 sztuk Patrząc na argumentację z pierwszego postu ogłaszam: FAIL! (nie epic, ale nadal... :]) PS. Nie chcę powrotu do starej nazwy - niech już zostanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 10:29 |