![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przedstawiam wam, szablon jaki wykonałem dla panelu administratora. Jest bardzo prosty, zawiera minimum obrazków. Oczywiście printscreen zrobiony w F, w IE oczywiście trochę inaczej wygląda, brak zaokrągleń i button:hover.
Proszę o oceny. Odnośnik do szablonu Ten post edytował potreb 21.08.2010, 13:17:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Ode mnie oczywiście lista:
[-] Boli mnie wyrównanie elementów, a raczej jego brak. Zauważ, że pod nagłówkiem "ZARZĄDZANIE ZAWARTOŚCIĄ" komunikat ma lekkie wcięcie - w przeciwieństwie do zawartości poniżej, [-] Jak dla mnie rozmiar czcionki jest trochę za mały, [-] Uważam, że menu górne za słabo odcina się od reszty, [-] Dodałabym też trochę więcej "białego" tj. zwiększyłabym marginesy pomiędzy poszczególnymi elementami, bo teraz (przynajmniej dla mnie) są strasznie ściśnięte. Mam na myśli oddzielenie menu górnego, lewego oraz zawartości chociażby, [+] Całkiem przyjemna kolorystyka, [+] Prosta, ale przyjemna typografia, [+] Całokształt pracy ;-), Zasadniczo projekt całkiem fajny. Czepiając się szczegółów... dopieściłabym trochę wygląd wszystkich belek, tekst komunikatu przykleiłabym raczej do lewej, no i zmniejszyłabym te cienie w tekście na belkach(*). Niemniej jednak gratuluję ładnego projektu. Powodzenia! (*) Dla Photoshopa 90 stopni(angle), odległość(distance) i rozmiar(size) na 1px, opcje mieszania na multiply (nie wiem jaki jest odpowiednik w spolszczonym PS) z kolorem nie czarnym, a takim jak tło belki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 10:33 |