![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat PS: Forum nie jest erixa... on jest tu tylko modem podobnie jak ja. Eeee, ale niczego takiego nie powiedziałem, ani nie miałem na myśli. Tylko że pomysł zrodził się w mojej chorej głowie, dlatego tu tyle gadam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat Co do problemu z niewłaściwie umieszczonymi wątkami - nie wiem jak IPB ma to rozwiązane, ale proponowałbym ułatwić pracę moderatorom poprzez wprowadzenie jakiegoś wygodnego interfejsu do przerzucania wątków. Sam fakt przenoszenia nie jest problemem. Tylko że najpierw trzeba jakoś odsiać dany wątek; czy się nadaje do OOP, czy nie. A nieraz są to posty będące wypocinami jak na wypracowaniach, więc jeśli masz jakiś analizator lingwistyczny, daj znać; spróbuję ubłagać adminów o instalację. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:04 |