![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja wracając do dyskusji z początku wątku. Również nie podoba mi się angielska nazwa. Nie widzę nic złego w używaniu angielskiego, ale jeżeli istnieje dobry polski odpowiednik (np.: programowanie obiektowe - fragment "zorientowane" można sobie podarować) nie ma chyba potrzeby do takiej żonglerki językowej - psuje to jakąś tam estetykę moim zdaniem.
Co do problemu z niewłaściwie umieszczonymi wątkami - nie wiem jak IPB ma to rozwiązane, ale proponowałbym ułatwić pracę moderatorom poprzez wprowadzenie jakiegoś wygodnego interfejsu do przerzucania wątków. Coś co pozwoliłoby jednym kliknięciem przenieść wątek do odpowiedniego działu. Taka luźna uwaga. @Cysiaczek: "wg", nie "wg." - skróty kończące się taką samą literą co rozwinięcie piszemy bez kropki: wg, pkt, mgr itp. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:18 |