![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. ![]() Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Już powiedziałem. Zmieńcie język forum na arabski. Albo wstawcie jakieś pop'upy żeby utrudnić pisanie. To są rozwiązania tego samego typu co zmiana nazwy tego działu. O, dzięki za pomysł na 1 kwietnia. ![]() Już parę razy padły konkretne pytania, a Ty dalej swoje: Cytat A jak nie to właściciel forum powinien zatrudnić osoby które w właściwy sposób umieją zarządzać forum. Najlepiej odpłatnie bo za darmo to się tak właśnie robi na skróty... kombinuje itd. Skąd na to środki pozyskać? Cytat Trzeba wiedzieć jak postępować z takim forum i mieć do tego stosowne doświadczenie. To podziel się tą wiedzą, skoro twierdzisz, że trzeba wiedzieć. Ach, zapomniałem nie za darmo? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 10:37 |