![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Widzę, że zamiast skupiać się na istocie problemu, to będziemy się teraz łapać za słówka, merytoryka pełną gębą. A czego innego można się spodziewać po naszych forumowiczach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Do wszystkich zrzędzących - jeśli będziecie siedzieć na forum i moderować 24h na dobę tamten dział, do którego trafiają liczniki w JS, kapcie, rzeczy zupełnie nie związane z programowaniem obiektowym/zorientowanym obiektowo - nie ma problemu, wracamy do starej nazwy działu Kapcie? Ja codziennie modle się o kapcie bo nie mogę znaleźć odpowiednich. Mnie też nie odpowiada nazwa angielska ale cóż jak na głupotę użytkowników nie da rady to niech tak zostanie. Przekonamy się czy to daj jakikolwiek efekt, więc nie wiem po co tak bardzo się czepiać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aczkolwiek mistrzostwem tego tematu JEST! Cytat(Cysiaczek) Dzień dobry. Hahahahahah Ten post edytował wookieb 11.08.2010, 20:01:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 12:31 |