![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j/w
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiana uprawnien, uruchamianie jako admin, to wszystko juz robilem i bylo tak samo.
Ja wychodze z zalozenia, ze jesli mam kilka programow do wyboru, a jakis nie dziala, to instaluje ten co dziala. Po co mam sie meczyc przez kolejne 2 miesiace, skoro mam wamp, z ktorym nie mam tych problemow. Juz dosc sporo czasu stracilem na probe "naprawienia" vertrigo i webserva (lacznie z reinstalka systemu), zeby teraz bawic sie na nowo. Jesli znajdzie sie 99% sposob, ktory pomoze, wtedy moge probowac ponownie. Jak narazie to nawet sami tworcy webserva cicho siedza w tej sprawie - przypuszczam ze chyba sami nie wiedza o co kaman, wiec nie ma sensu tracic na to czas. Ogolnie webserv i vertrigo sa zle napisanymi programami pod wzgledem kompatybilnosci, bo skoro wamp dziala i nie powoduje BS'ow tzn, ze mozna i ze problem tkwi w samym vertrigo i webservie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:40 |