Cytat(thomson89 @ 31.07.2010, 22:48:03 )

Hmmm... kapuch - ja jeszcze BS'a nie miałem na 7 i nie wiem czy się da je zrobić

A poza tym miałem na odwrót - wampp nie działał
Siódemka siódemce nie równa

Ja mialem na Viscie, a nie na 7, na siodemce inni pisali, ze tez takie problemy byly

Ale prawde mowiac, gdyby nie ta partycja startowa i problemy z niektorymi sterownikami w starszych systemach, to pewnie dawno bym wywalil viste z lapka i wrocilbym sobie do xp, albo 2000

A co, lubie oldschool i prostote (bez bajerow) - dlatego narazie na 7 sie nie skusilem, ale niedlugo pewnie bede wymienial lapka, wiec pewnie znowu mi wcisna z wgranym windowsem (pewnie 7) :/
PS. Zeby nie bylo - nie twierdze ze kazdy bedzie mial problemy, tylko spytalem, czy czasami autorowi tematu, nie chodzi o BS

Samo to, ze zanim znalazlem ludzi, ktorzy mieli podobny problem z tymi serwerami, to musialem troche pogooglac, wiec to jest raczej marginalny problem - ale jest.
Swoja droga, nadal jestem ciekawy, co powoduje te problemy, skoro 1000 osob nie ma problemow, a 1 ma

Mozliwe, ze tak jak pisal w tamtym (moim) temacie
erix, ze to kwestia konfiguracji sprzetu i sterownikow, a co za tym idzie - konfliktow :/
To by tlumaczylo, ze nie wszyscy maja takie problemy :/ Ja wolalem juz zmienic na tego wampa, bo na sprzecie sie malo znam, wiec nie widze siebie siedzacego tygodniami i grzebiacego w sterach, w poszukiwaniu konfliktow