![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j/w
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nei zrozumiałeś o co mi chodziło że nie opłaca się kupować systemu by działał właśnie webserv
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nei zrozumiałeś o co mi chodziło że nie opłaca się kupować systemu by działał właśnie webserv Co ma piernik do wiatraka? Mi np. webserv działał zarówno na 32 bitowych vistach, 64 bitowych vistach, xpkach - pro, home, windows 2000, ogólnie nie miałem systemu gdzie by nie działał. Co do pamięci mam 4GB więc chyba można zaliczyć do "dość dużo". Jak się człowiek zna to raczej program zainstaluje. Ten post edytował fifi209 1.08.2010, 11:39:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam metodę, którą stosuję: 1. Kombinuj aż się uda. 2. Jeżeli się nie udaje, spytaj wujka google. 3. Jeżeli nadal się nie udaje, patrz punkt pierwszy. Brawo, rzuc mi jeszcze banana.... Przeciez jak wol jest napisane w pierwszych moich postach ze dlugo szukalem odp. na googlach i nawet przytoczylem linki, gdzie problem jest opisany, ale nie rozwiazany. Kombinuj az sie uda....hmmm, to moze wymienie myszke, albo szybciej klikne na instalator? Pomoze wedlug ciebie? Widzisz sam nie wiesz co zrobic, ale jestes tym madrym, bo tobie dziala, a ze komus nie dziala, tzn. ze jest glupi - bo tobie dziala.... |
|
|
![]()
|
|
Brawo, rzuc mi jeszcze banana.... Przeciez jak wol jest napisane w pierwszych moich postach ze dlugo szukalem odp. na googlach i nawet przytoczylem linki, gdzie problem jest opisany, ale nie rozwiazany. Kombinuj az sie uda....hmmm, to moze wymienie myszke, albo szybciej klikne na instalator? Pomoze wedlug ciebie? Widzisz sam nie wiesz co zrobic, ale jestes tym madrym, bo tobie dziala, a ze komus nie dziala, tzn. ze jest glupi - bo tobie dziala.... Instalkę uruchom jako admin, jak zainstaluje katalog z webservem edytuj uprawnienia dla użytkowników, daj im pełną kontrolę. Ja miałem z webservem dużo problemów na viście, na której obecnie siedzę, lecz nie powiem Ci dokładnie jak rok temu go instalowałem bo po prostu nie jestem wstanie spamiętać w jaki sposób instaluję daną aplikację. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 23:22 |