![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j/w
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To widocznie jestes jednym ze szczesliwcow (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Mi webserv (vertrigo i to trzecie tez) wywalal windowsa juz przy probie wlaczenia i to nawet na swiezej instalce (bez skypow, gg itp, same updaty). To moj stary temat: Temat: BSOD Blue Screen przy uruchamianiu serwera. Tam temat sie skonczyl, bo myslalem ze to przez wirusa - bo po reinstalce jakis czas byl spokoj (pare dni), ale pozniej znowu zaczelo wywalac winde. Nie tylko ja tak mialem z vertrigo i webserv, wystarczy wejsc na forum tych programow i poszukac (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cos koliduje z vista, albo z jakas aktualizacja (na moj gust), ale nie mam zamiaru kombinowac, bo juz mie to sporo czasu kosztowalo. Btw. szkoda, bo webserv uwazam za najlepszy serwer jaki widzialem, bardzo przyjemny interfejs itp., mam go na desktopie pod XP, ale wamp nie jest zly (chociaz dziala). Ten post edytował kapuch 31.07.2010, 21:18:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:00 |