![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny strony www.niemamzkim.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To serwis dla życiowych nieudaczników? Pytam nie bez powodu, choć z lekkim przekąsem, bo nie doczytałem nigdzie, czemu to ma służyć - jaka jest idea? "Nie masz z kim iść na piwo?..." - no proszę Cię...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To serwis dla życiowych nieudaczników? Pytam nie bez powodu, choć z lekkim przekąsem, bo nie doczytałem nigdzie, czemu to ma służyć - jaka jest idea? "Nie masz z kim iść na piwo?..." - no proszę Cię... Wprawdzie idea serwisu straszliwie utopijna i nierealna, ale z drugiej strony, tak Darko, istnieją ludzie którzy nie mają z kim iść na piwo, lub wstydzą się zapytać, zagadać, kobiety, mężczyźni. Tak jak istnieją serwisy randkowe dla ludzi którzy - uwaga - nie mają z kim iść na randkę! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
graficznie trochę "nie w moim stylu", ale źle nie jest.
a teraz trochę bardziej nt. idei: Mi po przeczytaniu adresu skojarzyło się coś bardziej w stylu nie mam z kim iść do łóżka. Nie wiem czemu, naprawdę. Reszta też tak miała i się nie przyznaje, czy tylko ja? istnieją ludzie którzy nie mają z kim iść na piwo, lub wstydzą się zapytać, zagadać mi też by było ciężko podejść do jakiejś dziewczyny i - "cześć, pójdziemy razem na piwo?" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:27 |