![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, pewnie każdy z Was zna stronę: www.w3schools.com, oferuje ona certyfikaty z PHP, XML, HTML itp.
Czy ktoś z Was ma już taki certyfikat, czy warto w to inwestować? oraz przede wszystkim czy jest to certyfikat na papierze, i czy jest akceptowany przez pracodawców? Co o tym sądzicie? wiem że w3schools ma juz pewną renomę ale czy warto ten certyfikat robic? dodam że kosztuje 75 dolarów(egzamin)
Powód edycji: [Spawnm]: przenoszę.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ECDL Huh, podstawy podstaw, chyba na to nikt nie zwraca uwagi... Co do dwóch pozostałych - pierwsze słyszę. Jak chcesz się certyfikować z PHP, to sobie daruj wszystkie inne oprócz Zend. Nie wiem, w jakich warunkach są przeprowadzane w przypadku innych, ale jeśli chodzi o ZCE, to testy są dość wiarygodne ze względu na rygor egzaminów. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Huh, podstawy podstaw, chyba na to nikt nie zwraca uwagi... Co do dwóch pozostałych - pierwsze słyszę. Jak chcesz się certyfikować z PHP, to sobie daruj wszystkie inne oprócz Zend. Nie wiem, w jakich warunkach są przeprowadzane w przypadku innych, ale jeśli chodzi o ZCE, to testy są dość wiarygodne ze względu na rygor egzaminów. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) właśnie, ciekawiło mnie zawsze jak to wygląda, to jest test online czy co? no bo przecież chyba nie trzeba jechać gdzieś zdawać tego egzaminu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 08:49 |