![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otoz jestem w kropce bo nie mam pomyslu jak zrobic edycje newsow po id , do tej pory zrobilem takie cos:
I teraz po klikneciu w Edytuj sie wyswietla :
Ale jest problem bo ja nie chce zeby po klikneciu w edytuj , wyswietlaly sie wszystkie newsy do edytowania tylko ten jeden , nie mam pomyslu jak to zrobic , a raczej nie umiem , moge prosic o pomoc , podpwwiedzi jakies? ps. a co do kodu to wiem ze jest nawalone , ale zrobilem tak jak potrafilem sam. Ten post edytował gigzorr 28.04.2010, 08:54:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zrobilem wszystko tak jak napisales czyli dodalem do indexu to co napisales , poprawilem bo zapomniales o dwoch }} , Nie zapomniałem, tylko napisałem część skryptu. Zakładam, że nie jesteś kompletnym lamusem... W tym edytuj.php napewno w zapytaniu jest problem , bo nie mam pomyslu jak je napisac. A propo jak klikne edytuj to mnie przenosi na strone glowna z takim linkiem : Kod http://127.0.0.1/mojastrona/index.php?go=edytuj&id= Spawnm i ja napisaliśmy w pierwszej odpowiedzi, jak powinno wyglądać przykładowe zapytanie (czytasz to, co piszemy?):
To również jest część kodu, musisz sobie dopasować do swoich potrzeb i nie kopiować jak leci... Przenosi Cię na stronę główną, bo masz najwidoczniej źle rozwiązany system inkludowania plików. Ten post edytował Kshyhoo 28.04.2010, 12:14:40 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zapomniałem, tylko napisałem część skryptu. Zakładam, że nie jesteś kompletnym lamusem... Spawnm i ja napisaliśmy w pierwszej odpowiedzi, jak powinno wyglądać przykładowe zapytanie (czytasz to, co piszemy?):
To również jest część kodu, musisz sobie dopasować do swoich potrzeb i nie kopiować jak leci... Przenosi Cię na stronę główną, bo masz najwidoczniej źle rozwiązany system inkludowania plików. Teraz to jestem w totalnej kropce. Wywalilem na chwile system includowania napisany przezemnie ale , dalej bylo to samo , zapytania poprawilem -> rzeczywiscie zapomnialem ze napisaliscie mi zapytanie , poprawilem dodalem , dodalem tez to co przed chwila zacytowales , i teraz to sie nic nie wyswietla biala strona , jest szansa ze do jutra to napisze , wiec nie jest zle ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:56 |