![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie zrobiłem do końca tylko "Postęp prac".
(IMG:http://img153.imageshack.us/img153/8281/srcg.jpg) Proszę o ocenę. Proszę o propozycje co poprawić. Ten post edytował djmati11 11.04.2010, 14:11:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Tym razem bez słowa wstępu, lista:
[-] Koszmarna typografia, [-] Wyrównania elementów strony jak i czcionek wydaje się być zupełnie przypadkowa, [-] Ta kreska oddzielająca menu od nagłówka wydaje się być nieostylowana, [-] Tło jest hmmm - nie bójmy się tego słowa: brzydkie, [+] Sama nie wiem... fajnie, że coś robisz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Na stronie brakuje treści - jeżeli nie masz co wrzucić - to skorzystaj z lorem ipsum. Ogólnie rzecz biorąc wygląda to jakby Ci brakowało pomysłu na grafikę. Nie bardzo jest też co oceniać, bo z tego co widzę nie zmieniłeś nawet domyślnej czcionki, brakuje Ci treści, zawartości prawego i lewego bloku, stopki itd. Mam nadzieję, że nie urażę Twojego graficznego jestestwa, ale projekt jest bardzo słaby. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:04 |