Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] folio, jakich wiele :)
dr_NO

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
tym razem podrzucam wczesną wersję mojego portfolio (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Proszę o ocenę i konstruktywną krytykę mojego portfolio, wiem że kodowo do poprawy, w sumie to małe błędy, ale finalnie będzie się ładnie walidowało, teraz składałem do kupy i tak się ostało (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
No i oczywiście adres: http://www.arbre.pl
Thumbs up (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dr_NO

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

nie dopisałem do pierwszego postu że generalnie formularze jedynie zamarkowane (na ukończeniu cms).

-> Strona nie będzie wyśrodkowana, taki mój widzimiś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-> Będzie tylko po angielsku, teksty będą przepuszczone przez korektę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dla czego akurat tak? Powiedzmy że moim rynkiem zbytu nie jest "nasza ziemia".
-> Jeżeli chodzi o same treści to wszystko będzie uzupełnione pewnie jeszcze dzisiaj. Niestety nie mogę umieścić wszystkich moich prac ze względu na podpisane lojalki, jeżeli jest ktoś zainteresowany moją "osobą", to podsyłam, powiedzmy, te "inne prace" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Działy Corporate i Others, będą uzupełnione o dane (prace).
-> Pokemon, to button (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hostuję serwery tejże gry (teeworlds) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-> Strona ładuje się długo, zgodzę się, muszę powalczyć z optymalizacją grafik.
Byłem głownie ilustratorem w agencji reklamowej, jak i również kilka wydawnictw i firmo odzieżowych obskoczyłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 13:10