![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tym razem podrzucam wczesną wersję mojego portfolio (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proszę o ocenę i konstruktywną krytykę mojego portfolio, wiem że kodowo do poprawy, w sumie to małe błędy, ale finalnie będzie się ładnie walidowało, teraz składałem do kupy i tak się ostało (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No i oczywiście adres: http://www.arbre.pl Thumbs up (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- strona długo się wczytuje (łącze 2Mb/sek)
- rozbawiło mnie pseudozabezpieczenie antyspamowe z checkboxem i komunikatem: "I'm not robot" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dałbyś jakąś captchę) - w sekcji http://www.arbre.pl/index.php?page=web w rozdzielczości 1680x1050 napis "Custom CMS (PHP + MySQL)" się rozłazi i jest ucięty na dole - na formularzu kontaktowym (dostępnym po kliknięciu w grafikę "hire me") po kliknięciu w pole do wpisania tekstu napis "please write here, about all things You need." powinien zniknąć, nie zmuszając użytkownika do jego usunięcia - czy formularz kontaktowy w ogóle działa ? - czy pusta sekcja others jest w ogóle potrzebna ? - sekcja articles i strona główna różnią się chyba tylko napisem articles na samym dole - do CV nie wpisuje się szkół nieukończonych - pusta sekcja corporate (po co to dodawać, skoro nic tam nie ma?) - literówki w cv na stronie "Pgrogramming", "Strong nterpersonal skills", <<Driving license "B" >>, "Trecking" - wyliczanka w menu raczej nie jest potrzebna To teraz plusy: + myślę, że udana próba designu ala web 2.0 + ciekawe ilustracje + Ogólnie mało treści, kilka ortów (angielskiego chyba uczysz się na własną rękę?) i ten niedziałający formularz kontaktowy obowiązkowo na każdej podstronie. Widzę, że wyszedłeś z założenia, że nawet jeśli coś nie działa lub jeszcze czegoś nie przygotowałeś to i tak warto wrzucić to na swoją stronę. Uważam takie podejście za błąd. To tak na prędko, literówki też wyłowione "w locie", kodu nie oceniałem, bo - jak sam piszesz - jest do poprawki. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 10:09 |