![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 12 Dołączył: 16.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że bardzo mało osób na tym forum jest total pr0, aby rzucić stwierdzenie, że wiedzą już wystarczająco dużo lub nawet wszystko. Może nawet w ogóle takich nie ma... nieważne.
Żeby uzupełnić brakującą wiedzę, trzeba się jakoś nauczyć. I tu jest pytanie: Książka czy Kurs online? Czy kursy online są naprawdę do niczego? A może nie ma sensu już kupować książek, skoro kursy w internecie są dobre i to za darmo? Czy w końcu obydwa są dobre? Jeśli nie za bardzo wiecie, które jest lepsze, to odpowiedzcie na waszym przykładzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo chciałbym poznać wasze opinie, zwłaszcza, że już chciałem kupić 2 książki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ten post edytował Asmox 21.08.2009, 08:55:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki że trochę odkopię temat, ale jeszcze był na pierwszej stronie w dziale więc nie jest tak źle.
Ale nie "przyszedłem" tu mówić o tym, ale o takim gadżecie jak kursy video. To ani nie książka, ani nie pdf, ani jakiś kurs online. Przyjmijmy za przykład np. TEN kurs Video. Ogólnie prezentuje się ciekawie, 33 godziny kursu opinie pozytywne. Porusza wątki podstawowe jak i już bardziej zaawansowane rzeczy jak pisanie własnego bloga we frameworku. Kiedyś spróbuję takiego kursu, nie jest to tak sobie napisane, wszystko jest pokazywane jak zrobić a koleś tłumaczy co trzeba więc wszystko przebiega sprawnie. Myślę że to może być mocną alternatywą dla książek i pdf'ów i innych metod nauki. Co do poprzedniego postu: czytanie książek przy złym świetle też psuje oczy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam. Ten post edytował blojayble 7.04.2010, 16:19:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:22 |