![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Skąd: Stargard Szczeciński Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poprzedni temat zamknięty (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ostatnio wieczorem znalazłem czas, tak jak radziliście zmieniłem czcionki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) http://positum.com.plofirmie Macie jakieś pomysły? Strona robiona jest na czystym CSS, bez gotowych box'ów itp. więc ciężko mi wymyślać podoba się? kontakt do poprawy jeszcze ... Ten post edytował kur3k 4.04.2010, 08:07:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajna stronka, szkoda że tak mało kolorów. Ale wszystko pasi i przyjemne dla oka.
Jednakże... Zaokrągliłbym rogi ramki głównej. Użył innej czcionki w nagłówku: ta pod 1440x900 wydaję się być rozpikselowana. W podmenu (jak najadę na kontakt) przydałby się jakiś border. Chociaż 1px #ccc lub czarny. Jak kliknę "Oferta" lub "Kontakt" w głównym pasku menu powinno mię przenosić do strony z ofertą lub kontaktem. A nie dopiero jak kliknę w pod menu. --EDIT-- Nie sprawdzasz poprawności maila. --EDIT 2-- Zdaje się, że jest inny wygląd na podstronach. Film Ten post edytował thomson89 3.04.2010, 23:11:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 00:07 |