![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Proszę o ocenę mojej świeżej strony. Strona Wiem-Jem.pl - Cała prawda o jedzeniu powstała aby pomóc w rozszyfrowaniu składników popularnych produktów spożywczych. Ocenie podlega wszystko. Dzięki za wszystkie wypowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja coś napiszę od strony użyszkodnika.
Pomysł dla mnie bomba - mam nawet za sprawą żony w domu taką książeczkę o tych wszystkich dziwnych rzeczach co dodają do jedzenia ;-) Strach się bać ;-) Fajnie, że zrobiłeś taką wersję elektroniczną z konkretnymi produktami ale, 90% produktów w które wszedłem nie ma informacji o składnikach. Tj. jest wymieniony składnik ale nie ma linku co to robi i czemu jest złe albo dobre. Bez tego komponentu strona jest bezużyteczna. Jeśli uzupełnisz te informacje to będzie to świetna strona. Pokażę ją żonie bo ona uwielbia takie klimaty jedzeniowe. Zanim jednak stronę upublicznisz dla szerokiego grona ludzi, to warto ją dopracować pod względem ilości informacji. Swoją drogą to znalazłeś fajną niszę - myślę, że możesz z tego mieć niezłe pieniądze (o ile nie robisz tego na zlecenie) z reklam i polecania produktów. Grafika - dla mnie bomba - dokładnie tak jak lubię, czyli ładna, nienarzucająca się i dostosowana do tematyki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:44 |