![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od niedawna mam usługę UPC 8 Mega... robiłem speed test w 10 różnych serwisach i tylko w godzinach bardzo późno nocnych lub rannych uzyskuję prędkość z umowy...natomiast teraz czyli godzina 22 mam prędkość 2 mega góra! Orientujecie się czy jest jakiś zapis w umowie, że w różnych godzinach może się prędkość aż tak znacznie róznić? Bo nie wiem czy napierać do nich emailami i telefonami żeby coś z tym zrobili czy pogodzić się z tym, że płacę jak frajer za to czego nie dostaję... Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tym jednym postem przekonałeś mnie do nie przerzucania się na UPC (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Zresztą z regulaminu: Cytat W ramach korzystania z Usługi internetowej zakazanymi działaniami, w szczególności są: a. umożliwianie korzystania z Usługi internetowej osobom trzecim, w tym udostępnianie połączeń internetowych poprzez pośrednie lub bezpośrednie podłączenie ich do modemu kablowego, b. podejmowanie jakichkolwiek działań mogących uszkodzić infrastrukturę sieciową Dostawcy Usług, c. zakłócanie poprawnego funkcjonowania infrastruktury sieciowej Dostawcy Usług, d. naruszenie przepisów prawa, Regulaminu i niniejszych Warunków, e. nadmierne obciążanie Sieci. Znaczy tyle co, nie ściągaj za dużo ani za długo inaczej utniemy prędkośc :| |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:25 |