![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Poszukuję jakiegoś dobrego źródła (nie koniecznie drukowana książka) do nauki wspomnianego w temacie C. Od razu zaznaczę jakie mam wymagania: - język: angielski lub polski - książka nie dla osoby początkującej. Nie potrzebuję by było tam wyjaśnione czym jest zmienna, instrukcje sterujące, funkcje itp. Raczej w formie dla osób znających inne języki programowania, potrzebujących przesiąść się na C. - napisana zwięźle, bez "dziecinnie prostych przykładów" Jakieś propozycje? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Język C Wskaźniki. Vademecum profesjonalisty - wyd. Helion
zawiera kompletny opis jezyka i biblioteki standardowej C, bardzo zwięźle i dokładnie przedstawione wszystkie najważniejsze problemy przy programowaniu w C, ja sam sięgałem po nią po już kilkuletniej przygodzie z php i bardzo ją sobie cenię, bardziej niż na przykład kobyłę Język C. Szkoła programowania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 22:36 |