![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Co sądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
WItam
przedmiotowy temat był raportowany dwa razy do Administracji forum. Powodem pierwszym był: próba szukania naiwnych na sieci. Odpowiedź Administracji była taka że należy temat pozostawić aby właśnie ustrzec innych przed ewentualnym rzekomym nieuczciwym podejściu do swoich klientów lub też umocnić wiarygodność firmy hostingowej. Jak widać forum pod tym względem spełnia swoją rolę. Każdy kto przeczyta ten wątek sam stwierdzi czy dana firma należy do uczciwych. (~wNogachSpisz: nie strasz mnie paragrafami 212 KK bo nie będziesz pierwszym który to uczyni [pozdrowienia dla ~belliash - o tym userze kiedy indziej w innym wątku ale na pewno napiszę obiecałem temu userowi zachowującemu się jak kłamca]. Rynek dokładnie zweryfikował profesjonalizm firmy hostingowej. Ponadto ~wNogachSpisz sam się również zweryfikowałeś na forum z takim podejściem do klientów i publikowaniem danych osobowych życzę powodzenia. Prawdopodobnie będzie kolejną przelotną firmą hostingową. Powodem drugim było publikowanie danych osobowych ... co już skorygowałem Pozdrowienia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 17:57 |