![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Co sądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Nip i regon w stopce, prawy dolny róg.
"Przypuszczalnie tworzyłeś stronę na dużym monitorze" tak, 21 cali "powinieneś pomyśleć o ludziach z małymi rozdzielczościami" Ja mam 800x600, incydentalnie 1024x600 (netbook) "Za 80zł serwer bez limitów? Podejrzane." Podejrzewaj dalej, ale czy koniecznie publicznie? Takie podejżewanie ociera się o pomawianie i zniesławianie, pamiętaj o tym przy następnym poście, bo do gości takich jak ty straciłem cierpliwość już dawno. "Sądząc po szybkosci dzialania strony firmy, mozna wywnioskowac jak chodza kupione erwery..." Pudło, głowna stoi na serwerze w netart (dali za free na rok, mi chodzi szybko więc postawiłem) na tym serwerze nie ma ani jednego konta użytkownia i nie będzie, także sądzenie jak działają stronki userów na podstawie działanie strony głownej nie ma podstaw, to nie mój serwer. Wypingujcie sobie sami: s1.homehost.pl s2.homehost.pl s3.homehost.pl s4.homehost.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:36 |