![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Co sądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zarzucasz mi kłamstwo? Nie, po prostu informacje podane na różnych podstronach się nie zgadzają. To wprowadza w błąd. Cytat Informacje o firmie masz w stopce, button Zaufana Firma No tak, ale w przypadku gdyby strona mikrofirmy.pl przestała działać, nie znajdę danych firmy. Jest podstrona kontakt tak trudno umieścić tam dane firmy i Twoję (jeśli jesteś właścicielem firmy) imię i nazwisko. Tu nie chodzi nawet o jakieś wymogi (chociaż nie wiem czy podanie jakichś danych firmowych nie jest wymaganych) a o użyteczność. Czemu mam wchodzić na inna stronę aby dowiedzieć się na stronie jakiej firmy jestem ? Cytat To takie duże za duże, to tylko reklama na głownej, mniejsze nie będzie Powinna być mniejsza, przeszkadza strasznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A w grafikę z kontaktem ciężko nazwać reklamą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Powinny tam być promocje, oferty ciekawe itp. a kontakt jako podstrona w menu. Cytat 80 rocznie za konto Bez Limitów, jeśli chcesz wrzucić więcej niż 100GB danych i wykorzystać więcej niż 1 TB transferu, to też się da zrobić, tylko zagadaj indywidualnie, albo ja sam zagadam jeśli osiągniesz taki pułap, na pewno się dogadamy i każdemu się opłaci. Widzisz ale to jest wprowadzanie klienta w błąd. Ktoś kto się nie zna, kupi serwer, opłaci za rok z góry a po 2 miesiącach zgłosisz się Ty aby się "dogadać" ponieważ przekroczył limity na koncie bez limitów. Cytat Co do imienia osoby kontakowej, to raczej się nigdzie nei spotkałem z praktyką jego podawania, chyba wystarczy numer telefonu, jednak się nad tym zastanowie. W dużych firmach gdzie przy telefonach siedzą różne osoby nie ma sensu podawać, ale w małej firmie czemu nie. Moim zdaniem buduje to przyjacielskie relacje, wiem że dzwonię do Pana Jana Kowalskiego, a nie do Pana X z firmy homehoste.pl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Moli 4.01.2010, 18:11:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:50 |