![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Umieściłem na serwerze moją pierwszą i zapewne ostatnią stronę (nooo... nie wliczając jakichś zapleczowych, które jeszcze pewnie zrobię). Od razu zaznaczam - nie jestem profesjonalistą, ale niech to nie będzie żadnym wyznacznikiem. Po prostu oceńcie ją bez litości (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Strona powstała dla moich znajomych, którzy startują własnie z nowym tematem biznesowym w branży sprzętu nurkowego. Grafika+kod to w 100% moje wykonanie - mam nadzieję, że nie wypadło najgorzej. http://www.wreckandreef.com Jeśli komuś coś się źle wyświetla, prosiłbym o informację. Sprawdzałem na różnych przeglądarkach, ale niekoniecznie wszystko wyłapałem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
filtrowanie danych w formularzu (szczególnie adresu email)
formularz przydałby się na środku pod danymi kontaktowymi lekkie szare odcięcie czarnego tła tekstów od tła strony też by sie przydało polska firma? jesteś polakiem? mogłyby być dwie wersje językowe (ale to już sugestia) jestem troszkę upity więc nie muszę być w 100% słowny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 15:27 |